Van Suzuki Wagen R+ naar Vrienden van Suzuki uitgegroeid tot 50Plus autoclub

Tijdens de oprichting was Suzuki uniek met zijn kleinere auto’s. De Wagon R+ was wellicht niet de mooist gestroomlijnde auto doch wel de meest praktische door haar hoge instap en ruime bagageruimte, waar gemakkelijk de boodschappen, de rollator of de rolstoel in kon. Door de (energie-) crisis en het gegroeide milieubewustzijn is de concurrentie voor Suzuki de laatst jaren een stuk groter geworden, omdat nu vrijwel elk merk kleine modellen voert.  Zo zijn er ook regelmatig leden, die om welke reden dan ook van Suzuki overstappen naar een ander merk. In het verleden moesten wij van deze vrienden afscheid nemen doch door het nieuwe beleid kan men gewoon lid blijven. Natuurlijk blijft de Suzuki favoriet: een pretentieloze auto, voordelig geprijsd, zuinig in gebruik, goedkoop in onderhoud en bovenal een auto die heerlijk rijdt.

De leden hebben op voorstel van het bestuur thans besloten de autoclub open te stellen voor ALLE 50 plus autorijders in heel Nederland.  Natuurlijk worden jongere leden niet geweigerd.

Graag verwelkomen wij nieuwe leden zowel blije Suzukirijders als berijders van een kleine of middelgrote auto van een ander merk.